Laden Evenementen

Affective neuroscience: stand van zaken in Nederland

Het specialistencongres voor klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen en zij die hiertoe in opleiding zijn, vindt in 2020 plaats op 3 september.

Volg het nieuws rondom nieuwe data via www.stichtingwkk.nl/jaarcongres

Doelgroep

Dit congres is bedoeld voor klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen en gezondheidszorgpsychologen in opleiding tot specialist (GIOS).

Inschrijving

U kunt zich hier aanmelden voor het congres.

Data & Locaties

Het congres vindt plaats op 3 september 2020 in Het Oude Magazijn, Soesterweg 310F, 3812 BH Amersfoort. Klik hier om een routebeschrijving te downloaden

Op  3 september bieden wij u in ‘Het Oude Magazijn’ te Amersfoort een boeiende dag aan met als thema: “Affective neuroscience: stand van zaken in Nederland”. Vanzelfsprekend nemen wij alle veiligheidsmaatregelen qua afstand en hygiëne die nodig zijn, in acht. Helaas zijn er hierdoor op dit moment geen plaatsen meer beschikbaar voor nieuwe fysieke inschrijvingen.

Gelukkig kunt u per livestream ook digitaal deelnemen aan het congres!
De zeven (7) accreditatiepunten van de FGzPt voor herregistratie klinisch (neuro)psycholoog worden zowel bij fysieke als bij online deelname toegekend.

In de ochtend komt het gedachtegoed van Mark Solms aan de orde en in de middag zullen sprekers uit diverse werkvelden u over de ontwikkelingen en toepassingen hiervan informeren.
Onder voorzitterschap van dr. Sjoerd Colijn zullen spreken: dr. Nelleke Nicolai, drs. Jan Baars, prof. dr. Greet Vanaerschot, drs. Walther van Lieshout en drs. Marie-José van Mook.

Tijdens het congres brengen wij u wetenschappelijk gefundeerde nieuwe kennis, pittige discussies én inspiratie.

Deelnamekosten 2020:

Deelnemers Online Regulier Reg + NVGzP-lid GIOS (In opleiding) NVGzP-lid
Eerste dag €150 €250 €250 €175 €175

 

Meer informatie

Ga voor meer informatie over het 12e jaarcongres Klinisch Psychologen& Klinisch Neuropsychologen naar de congreswebsite.

Deel dit bericht, kies het platform!