Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

CELEVT

020 364 26 39||www.celevt.nl
celevt

Het Centrum Late Effecten Vroegkinderlijke chronische Traumatisering

Het Centrum Late Effecten Vroegkinderlijke chronische Traumatisering (CELEVT) is een ervaren speler in het traumaveld. In 2006 stuitte de oprichter Martijne Rensen werkzaam als interim manager in de zorg op het gebrek aan gekwalificeerde behandelmogelijkheden voor in de kinderjaren chronisch getraumatiseerde volwassenen.

Zij bracht de problematiek in kaart. Dat leidde ertoe dat in 2016 de traumabehandeling door VWS en Zorgverzekeraars Nederland als een van de belangrijkste knelpunten in de GGZ werd benoemd. Vervolgens werden gelden uit de AWBZ beschikbaar gesteld voor aanvullende behandelcapaciteit, innovatie en kennisverspreiding door Top Referente Trauma Centra (TRTC) bij GGZ Instellingen waarvan Martijne Rensen oprichter en directeur-bestuurder was. Door bezuinigingen is het LCVT opgeheven.

Martijne Rensen is sociale wetenschapper, directeur van CELEVT en oprichter en directeur van STRAKX Traumacentra Stichting.

Lara Tanger Medewerker nascholingen en publicist voor de Trauma-Academie. Lara Tanger studeert (Forensische) Orthopedagogiek en Politicologie. Binnen deze wetenschappelijke disciplines focust zij zich op Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering en behandeling hiervoor.

Margot Snoek, Programmamanager CELEVT/ Stichting STRAKX.
Psychosociaal coach/counselor gespecialiseerd in de analytische psychologie van C.G. Jung – Coaching and Care Zandvoort
LinkedIn

Nathalie de Kruijf is sociotherapeut en ambulant hulpverlener en directiesecretaresse van CELEVT.

 

Wat doet CELEVT?

april 2020

oktober 2020

+ Exporteer Evenementen