Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

tPeP

020-6245879||https://www.tpep.nl/

Het Tijdschrift Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie

Het tijdschrift is het wetenschappelijke tijdschrift voor professionals in de GGZ in Nederland en Vlaanderen die werken vanuit of affiniteit hebben met het persoonsgerichte (client centered) referentiekader.

Persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie vindt haar wortels in de humanistische traditie en behoort tot één van de vier paradigma’s binnen de psychotherapie. Zij benadrukt de centrale rol van beleving en emoties als hefboom van verandering, zoals onder meer uitgewerkt in focusing en emotion focused therapie. Persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie is procesgericht, gaat in op de diverse existentiële thema’s, is interactioneel in haar werkwijze en staat open voor integratieve tendensen binnen de psychotherapie.

Het tijdschrift is een uitgave van de Vereniging Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP) en van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC). tPeP is peer reviewed en verschijnt viermaal per jaar, in de maanden februari, mei, augustus en november.

Er zijn geen resultaten gevonden.