Over ons2020-01-08T08:41:00+00:00

Over ons

Onze naam zegt het al een beetje; wij zijn een organisatie die zich richt op het verlenen van ondersteunende taken, beter gezegd als ‘ontzorgen’. Wij leveren verschillende modules waarin ZonderZorg administratieve & organisatorische taken van jou overneemt. Hierdoor kan het bestuur van de vereniging of stichting zich volledig richten op haar inhoudelijke taken én kan zij een optimale dienstverlening leveren aan haar leden.

Kernwaarden

Kwaliteit

Wij hebben op alle gebieden een expert in dienst of binnen bereik. Zo hebben wij alle kennis en vaardigheden in huis. Reken er op dat jouw vraag kundig en professioneel wordt opgepakt.

Continuïteit

Altijd bereikbaar tijdens kantooruren en te allen tijden toegang tot onze expertise, zonder personeel in dienst te hoeven nemen. Geen risico’s van vertrekkende medewerkers en het vinden van een geschikte opvolger.

Kostenefficiëntie

Je betaalt alleen voor de tijd dat wij daadwerkelijk voor jou aan het werk zijn. Dat kost je minder dan wanneer je het werk zelf doet. Dit doordat wij voor meerdere verenigingen en stichtingen tegelijk kunnen werken.

Toewijding

Het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening van stichtingen en verenigingen is onze missie. Wij zijn gemotiveerd om dé dienstverlening te leveren die jouw organisatie versterkt.

RINO amsterdam biedt opleiding en inspiratie aan GGZ-professionals. De afdeling Nascholing & Opleidingen, ontwikkelt, organiseert en administreert kortdurende nascholingscursussen, specialistische opleidingen en opleidingsroutes. Bij de afdeling BIG-opleidingen leidt een team van medewerkers en coördinatoren het onderwijs voor alle BIG-opleidingsgroepen in goede banen en onderhoudt het contact met de deelnemers, de docenten en met praktijkinstellingen in de regio. Ook ZonderZorg is onderdeel van RINO amsterdam, maar heeft een eigen website vanwege haar specifieke dienstverlening.

verenigingen

Onze missie

ZonderZorg heeft als doel het verbeteren van professioneel functioneren van hulpverleners in de GGZ, door middel
van het verlenen van ondersteunende taken aan stichtingen en (beroeps)verenigingen in de (geestelijke)
gezondheidszorg en aangrenzende terreinen.

De (bestuurs)leden van de (beroeps)verenigingen kunnen zich hierdoor richten op de inhoud.

Het team

ZonderZorg kan alleen bestaan door de constante inzet van onze enthousiaste collega’s. Sinds onze oprichting in 2009 mogen wij zo’n negen werknemers rekenen tot onze harde kern en worden wij regelmatig ondersteund door enkele administratief medewerkers die ons team aanvullen. Wij stellen ze graag aan je voor:

Davy Blekman
Davy Blekman Directeur
Joshua Veenstra
Joshua VeenstraHoofd ZonderZorg
Sue Lijkwan
Sue LijkwanAccountmanager & Congres Projectcoördinator
Laura van der Parre
Laura van der ParreAccountmanager & Congres Projectcoördinator
Manon van Leeuwen
Manon van LeeuwenAccountmanager
Maarten Swaan
Maarten SwaanAccountmanager
Fetty Kurniasih
Fetty Kurniasih Financiële administratie
Henrieke Tollenaar
Henrieke TollenaarAdministratief medewerker
Irene Rietkerk
Irene RietkerkAccountmanager & Congres Projectcoördinator
Jurrie van Druten
Jurrie van DrutenAccountmanager
Ruben Vis
Ruben VisICT Coordinator

Jouw foto
straks hier?

Altijd al willen werken in dit werkveld en je willen inzetten om anderen te ontzorgen? Word onderdeel van ons team!

Bekijk hier de vacatures >