Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

RINO amsterdam

Regionale Instellingen voor Nascholing en Opleiding

De RINO werd in 1986 opgericht als een van de zeven Regionale Instellingen voor Nascholing en Opleiding (RINO) in de GGZ. Niet veel later boden de RINO’s ook buiten de regiogrenzen hun expertise aan.

Dertig jaar later is de RINO uitgegroeid tot een landelijk werkend opleidingsinstituut met meer dan 500 cursussen en opleidingen, een grote groep enthousiaste docenten en cursisten uit het hele land.

Al dertig jaar biedt de RINO een rijk en gevarieerd aanbod van cursussen, workshops en opleidingen met topdocenten uit de praktijk. De RINO richt zich op hulpverleners die werkzaam zijn in GGZ-instellingen en in een eigen praktijk: gezondheidszorgpsychologen, eerstelijnspsychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, vaktherapeuten en psychosociale hulpverleners. Maar uiteraard kunnen ook beroepsbeoefenaren in aangrenzende werkvelden, zoals maatschappelijk werkers, huisartsen en arbo-psychologen bij ons terecht.

De RINO is gevestigd op het Leidseplein 5 te Amsterdam, een bijzonder centraal gelegen plek die met elke vorm van vervoer goed bereikbaar is. Vanaf het Centraal Station bent u er met de tram in 20 minuten, en met de auto zijn er parkeergarages op loopafstand.

 

september 2020

+ Exporteer Evenementen