Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Samen Nog Beter

020 - 623 97 44||www.samennogbeter.nl
samen-nog-beter

Samen Nog Beter Congres

Naar aanleiding van het ‘Samen Beter’ rapport uit 2006 waarin de samenwerking tussen kinder-artsen en kinder- en jeugdpsychologen centraal heeft gestaan, hebben er in 2008, 2010, 2012 en 2015 zeer succesvolle en goed bezochte Samen Nog Beter congressen plaatsgevonden. Vanwege de vele enthousiaste reacties heeft de Landelijke Vereniging voor Medisch Psychologen (LVMP) en de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) besloten om ook in 2017 weer een Samen Nog Beter congres te organiseren voor kinderartsen, kinder- en jeugd (neuro)-psychologen, orthopedagogen, kinderneurologen, kinderpsychiaters en andere belangstellenden.

Er is wederom voor een tweedaags congres Samen Nog Beter gekozen omdat dan veel onderwerpen de revue kunnen passeren. Ook is er dan meer gelegenheid om elkaar op een informele manier te kunnen ontmoeten. Het congres zal ook nu plaatsvinden in Woudschoten Conferentiecentrum in Zeist. Dit centraal gelegen Conferentiecentrum is een sfeervolle locatie te midden van de wuivende bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Dit congres voor kinderartsen en kinderpsychologen is een klinisch georiënteerd congres dat dit keer het thema ‘Taal’ heeft: taal van het lichaam, pre-verbale taal, taalstoornissen, taal van het gezin, taal bij gescheiden ouders, taal rond eetproblemen en zindelijkheidsproblematiek, taal rond kindermishandeling, taal van de hulpverlener, protectieve aspecten van taal bij o.a. medische ingrepen etc.

Justine van Lawick, Michiel van Vliet, Evelyn van Pinxteren, Amanda Jones (Verenigd Koninkrijk) en Thomas Fondelli (België) zullen een bijdrage leveren aan het symposium. Kortom, het wordt weer een verrassend mooi en leerzaam congres!

 

De congrescommissie bestaat uit kinder- en jeugdpsychologen & kinderartsen:

Kinderartsen

  • Diana Fandri
  • Evelyn van Pinxteren
  • Stijn Rupert (niet praktiserend)

Kinderpsychologen

  • Femke Aarsen
  • Laura Beek
  • Sonja Deden
  • Anneke Smeets

ZonderZorg verzorgt de administratie van dit congres. Voor meer informatie over Samen Nog Beter kunt u contact opnemen met ZonderZorg via sue@zonderzorg.nl.

Er zijn geen resultaten gevonden.