Laden Evenementen

Op 10 september World Suicide Prevention Day organiseert RINO amsterdam het congres:
“Suicidepreventie: van goedbedoelend naar professioneel”

Eén van de keynotesprekers is dr. David Jobes, bedenker van de Collaborative Assessment & Management of Suicidality (CAMS) approach. Partners in het organiseren van dit congres zijn o.a. 113 zelfmoordpreventie, IASP (International Association Suicide Prevention), GGZ Rivierduinen, het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en de Ivonne van der Ven stichting.

Allemaal organisaties die zich bezighouden met het voorkomen van zelfmoord en beter onderwijs over suïcidepreventie superbelangrijk vinden. De aanleiding en inspiratie voor het congres is de petitie die in oktober 2019 aangeboden is aan staatssecretaris Paul Blokhuis. Het congres staat geheel in het teken van het opleiden van GGZ-professionals die in hun werkveld te maken kunnen krijgen met suïcidaliteit en suïcidepreventie.

Er komen verschillende sprekers met elke hun expertise op het gebied van voorkomen van suïcide. Eén van de keynotesprekers is dr. David Jobes, bedenker van de Collaborative Assessment & Management of Suicidality (CAMS) approach.

Dus, zet deze datum in je agenda! Wil jij je straks als eerste inschrijven en gebruik kunnen maken van een early bird korting? Meld je aan voor de mailinglijst en we brengen je op de hoogte wanneer de inschrijving geopend is:

Poster met aankondiging congres op 10 september

Suïcidepreventie: van goedbedoelend naar professioneel