Laden Evenementen

12e jaarcongres Klinisch Psychologen & Klinisch Neuropsychologen 2020

Het specialistencongres voor klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen en zij die hiertoe in opleiding zijn, vindt in 2020 plaats op 3 & 25 september.

Volg het nieuws rondom nieuwe data via www.stichtingwkk.nl/jaarcongres

Doelgroep

Dit congres is bedoeld voor klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen en gezondheidszorgpsychologen in opleiding tot specialist (GIOS).

Inschrijving

U kunt zich hier aanmelden voor het congres.

Data & Locaties

De eerste dag van het congres vindt plaats op 3 september 2020 in Het Oude Magazijn, Soesterweg 310F, 3812 BH Amersfoort. Klik hier om een routebeschrijving te downloaden

De tweede dag van het congres vindt plaats op 25 september 2020 in het Polargebied van de Jaarbeurs Utrecht. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Klik hier om een omgevingsplattegrond te downloaden of klik hier voor een alle informatie over de bereikbaarheid van de Jaarbeurs.

let op: beide congresdagen hebben een andere locatie.

 

Op de eerste congresdag op 3 september bieden wij u in ‘Het Oude Magazijn’ te Amersfoort een boeiende dag aan met als thema: “Affective neuroscience: stand van zaken in Nederland”.

In de ochtend komt het gedachtegoed van Mark Solms aan de orde en in de middag zullen sprekers uit diverse werkvelden u over de ontwikkelingen en toepassingen hiervan informeren.
Onder voorzitterschap van dr. Sjoerd Colijn zullen spreken: dr. Nelleke Nicolai, drs. Jan Baars, prof. dr. Greet Vanaerschot, drs. Walther van Lieshout en drs. Marie-José van Mook.

Op de tweede congresdag op 25 september ontvangen wij u traditiegetrouw graag in de Jaarbeurs in Utrecht. De titel voor dit jaar is “Passie, Positie, Politiek”.

De politieke en maatschappelijke werkelijkheid heeft steeds meer invloed op ons vak.
Hoe gaan wij in onze instellingen en praktijken hiermee om en wat is het effect hiervan in de spreekkamer?
Kunnen wij als specialisten hierin veranderingen bewerkstelligen en zo ja, hoe? Wij zullen ons als specialisten moeten blijven beraden over onze positie en hoe we deze inzetten.

Drie gerenommeerde sprekers zullen de dag openen:

Prof. dr. Andrea Evers
Dr. Iva Bicanic
Prof. dr. Mark van der Gaag

In de middag zijn er weer volop mogelijkheden om te kiezen uit voor u relevante parallelsessies door sprekers uit allerlei werkvelden. Bij ieder zal te merken zijn dat waar zij op hun expertisegebied voor stáán, geworteld is in hun passie voor het vak.

De uitreiking van de RINO Groep posterprijs en het interview door Frènk van der Linden zullen niet ontbreken.

Op beide congresdagen brengen wij u wetenschappelijk gefundeerde nieuwe kennis, pittige discussies én inspiratie.

 

Deelnamekosten 2020:

Deelnemers Regulier reg + NVGzP-lid GIOS (In opleiding) GIOS + NVGzP-lid
Eerste dag  €250,-  €250,-  €175,-  €175,-
Tweede dag  €300,-  €250,-  €175,-  €150,-
Eerste en tweede dag  €450,-  €350,-  €325,-  €300,-
Poster- deelnemers  €100,-  €100,-  €100,-  €100,-

 

Meer informatie

Ga voor meer informatie over het 12e jaarcongres Klinisch Psychologen& Klinisch Neuropsychologen naar de congreswebsite.