//Nieuwsbrief ZonderZorg – februari 2019

Nieuwsbrief ZonderZorg – februari 2019

 

Beste lezer,

Hierbij ontvangt je de allereerste nieuwsbrief van ZonderZorg.
ZonderZorg ondersteunt (achter de schermen) stichtingen en verenigingen in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. Bijvoorbeeld voor de (beroeps)vereniging waar je lid van bent, maar we organiseren ook inspirerende congressen.

ZonderZorg heeft een nieuwe huisstijl, die we graag met je delen. In deze allereerste nieuwsbrief, hebben we een aantal congressen voor je uitgelicht. We hopen je te ontmoeten op één van die congressen!

 

Schoolpsychologencongres 2019
Leren leren en gluren bij de buren

Op vrijdag 22 maart 2019 vindt het Schoolpsychologencongres plaats in Hotel Casa Amsterdam. Het congres gaat over hoe leerlingen leren om te leren en hoe ze leren.

Met onder andere als keynote sprekers Jelle Jolles, Marcel Schmeier en Karine Verschueren.

 

VPeP Congres 2019
(G)een brug te ver!

Het VPeP congres vindt plaats op 24 mei 2019 zal plaatsvinden in Burgers Zoo te Arnhem. Neem deel aan een wandeling óp en nèt buiten de persoonsgerichte en experiëntiële paden.

Met onder andere als keynote sprekers Ann Weiser-Cornell (USA) en Nele Stinckens (BE)

 

The 41th ISPA Conference Basel
Empowering people for lifelong learning

I invite you to join me in Basel for the 41st annual conference of the International School Psychology Association (ISPA) from 9-12 July 2019, to be held at University of Basel, Switzerland.

With keynote speakers Michael Shanahan, Fran Blumberg, Fabrizio Butera and Terry Bowles

Congressen 2019 

Ook jouw zorg uit handen?
Onze diensten

 

Of je vereniging nu nieuw op te richten is of al een tijd bestaat, wij kunnen je veel werk uit handen nemen. Hieronder staat een overzicht van onze belangrijkste diensten. Uiteraard stemmen we de invulling hiervan af op jouw wensen.

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. 

Mocht je het nog niet gezien hebben, we hebben een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Neem gerust een kijkje: www.zonderzorg.nl

 

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we je e-mailadres hebben ontvangen van een van de (beroeps)verenigingen en/of congressen die wij ondersteunen. Wij zullen deze nieuwsbrief ongeveer 4 tot 6 keer per jaar gaan versturen. Mocht je deze nieuwsbrief voortaan niet meer willen ontvangen, dan is dat uiteraard geen probleem, klik daarvoor op deze link:
uitschrijven van deze mailinglijst

 

Ons email adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*U ontvangt deze mailing omdat u geregistreerd staat als geinteresseerde in het aanbod van ZonderZorg.
Wil je je instellingen veranderen?
Je kunt je email adres aanpassen of uitschrijven van deze mailinglijst.

Deel

Tweet

Doorsturen

Deel

 

2019-02-26T09:09:20+00:0026 feb, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief ZonderZorg – februari 2019

Comments are closed.