//Nieuwsbrief ZonderZorg – oktober

Nieuwsbrief ZonderZorg – oktober

ZonderZorg nieuwsbrief – oktober 2019                                                            Bekijk deze mail in je browser

Beste lezer,

Hierbij ontvang je de derde nieuwsbrief van ZonderZorg. De afgelopen maanden zijn we betrokken geweest bij veel mooie & interessante congressen. Verderop in deze nieuwsbrief kun je hier meer over vinden.
En daarnaast staan er ook nog een paar interessante congressen gepland!

ZonderZorg ondersteunt stichtingen en verenigingen in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. Bijvoorbeeld voor de (beroeps)vereniging waar je lid van bent, maar we organiseren ook inspirerende congressen.

Aankomende congressen

 

Preventie van Suïcidaal gedrag bij jongeren: het moet en kan beter!

Op woensdag 30 oktober organiseert RINO amsterdam, samen met de auteurs van het handboek Suïcidaal gedrag bij jongeren, het congres Preventie van suïcidaal gedrag bij jongeren; het moet en kan beter!
Verschillende sprekers informeren u over de huidige problematiek rondom suïcidaal gedrag bij jongeren en besteden aandacht aan welke hulpverlening effectief is gebleken.

Lees meer >>

 

FloorPlay Congres 2019
IK ZIE JOU – Ontwikkeling stimuleren met FloorPlay

Kom naar het eerste landelijke feestelijke FloorPlay congres, op dinsdag 12 november, in Amsterdam! We vieren de oprichting van de Stichting FloorPlay en de onstuimige groei van FloorPlay,  waardoor steeds meer kinderen en hun ouders van deze mooie behandelmethode profiteren.

Speelsheid en creativiteit, ontmoeting en contact staan centraal tijdens dit congres met inspirerende sprekers uit het brede veld van hulp aan het (jonge) kind.

Lees meer >>

Congresagenda 2019 – 2020

Nieuws

 

International Conference on Mental Health and Psychosocial Support in Crisis Situations
Congres terugblik door Wietske Dijkink

Op 7 & 8 oktober j.l. opende minister Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking de Internationale Conferentie over Mental Health and Psychosocial Support in Crisis Situations. Een conferentie waar aandacht werd gevestigd op het aanbieden van mentale- en psychosociale hulp als basisonderdeel bij noodhulp ten tijde van rampen en conflicten.

Lees meer >>

 

Schematherapie Congres 2019
Een fotoverslag van de dag

Op 20 september 2019 vond het Schematherapie Congres plaats. Het thema van dit jaar was ‘Setting the stage’.

Met meer dan 500 bezoekers, twee keynote sprekers, tal van inspirerende workshop, live supervisies, onderzoeks-symposia en met het uitreiken van de Young Arntz Investigator Award kunnen we spreken van een zeer geslaagd congres! Van deze dag is een visueel verslag vastgelegd door onze vaste fotograaf Igor Roelofsen.

Bekijk de foto’s >>

Diensten

 

ZonderZorg ondersteunt stichtingen en verenigingen in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. Wij leveren verschillende administratieve en organisatorische diensten, van ledenadministratie tot het beheren van een beroepsregister en het organiseren van congressen.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we je e-mailadres hebben ontvangen van een van de (beroeps)verenigingen en/of congressen die wij ondersteunen. Wij zullen deze nieuwsbrief ongeveer 4 tot 6 keer per jaar gaan versturen. Mocht je deze nieuwsbrief voortaan niet meer willen ontvangen, dan is dat uiteraard geen probleem, klik daarvoor op deze link:
uitschrijven van deze mailinglijst

Facebook

Twitter

LinkedIn

Email

Website

Ons email adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Deel Deel

Tweet Tweet

Deel Deel

Doorsturen Doorsturen

 

2019-10-21T09:28:55+00:0021 okt, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief ZonderZorg – oktober

Comments are closed.